Ervaringen

Hieronder kan je ervaringen lezen van cliënten. Kies voor healingsessies of hypnotherapie als je specifiek alleen die wilt lezen.

C.A.B over hypnotherapie:
Ik liep al een tijdje tegen bepaalde gevoelens aan: mijn eeuwige pleasegedrag. Dit blokkeerde mij op vele fronten.
Nu ken ik Jolanda al een tijdje en door haar verhalen over haar werk werd ik nieuwsgierig of hypnotherapie mij inzichten zou kunnen geven bij dit gedrag.
Teruglezend in de korte verslagen die ik heb gemaakt na de sessies, besef ik dat het ‘stappen’ in oude belevenissen mij veel helderheid heeft gegeven. De support van Jolanda gaf mij rust en ik voelde mij heel veilig bij haar! Ik kan mij nog herinneren dat haar stem zowel kracht, duidelijkheid als warmte gaf.
In de korte nagesprekken tussen de sessies gaf Jolanda mij duidelijke en heldere support in de vorm van vragen stellen om mij te laten nadenken.
Ik vergelijk deze therapie met een systemische opstelling. Naast het diepe verdriet dat bij mij werd aangeraakt (heerlijk om de oude tranen die zolang vastzaten te kunnen laten lopen!), was er ook opluchting en bevestiging. Het is soms hard werken in de huidige realiteit om oude wonden te laten genezen! Echter door het diepe innerlijk te verzachten, en het oude gruis een heldere en eerlijke blik te geven, worden we mooie en blijde mensen!”

__________________________________________

I.B. over 1-op-1 healing en hypnotherapie:
“Ik ben een aantal jaren geleden in contact met Jolanda gekomen via FB en heb toen een ontspansessie met een handmassage geboekt. Meerder keren heb ik dit gedaan bij haar, echt heerlijk en ontspannend en er kwam veel los.
2 jaar geleden overleed mijn moeder nadat ik best intens voor haar had gezorgd. Ik kwam op een plek terecht die niet fijn was. Alles was teveel, mijn werk, mijn gezin. Ik belandde in een burn-out. In die tijd was het me ook te veel om naar Mijdrecht te rijden voor een ontspansessie. Gelukkig kon ik via mijn werk hulp krijgen en langzaam klom ik weer uit het dal.
Jolanda hield contact met me en toen ik haar vertelde dat ik graag beter voor mijzelf wilde zorgen zowel geestelijk als lichamelijk, stelde ze hypnotherapie voor. Ik had niet zoveel met hypnose en dacht: ‘Ja, het zal wel’. Toch gedaan en nu na 2 sessies, wat een verschil!
Het heeft me zoveel inzicht gebracht en liefde voor mezelf. Ik kan nu echt zeggen dat ik van mezelf hou, veel liever ben voor mezelf en beter voor mezelf zorg. Waar ik voor de sessies het zo belangrijk vond wat anderen van mij dachten, kan ik dat nu los laten. En ik zeg het nu ook als ik het ergens niet mee eens ben. Moet zeggen dat voelt goed, ook al wordt het niet altijd gewaardeerd hahaha.

Jolanda is een super lieve vrouw van binnen en buiten en heel begaan met haar cliënten. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen. Ze is heel kundig, niet opdringerig en eerlijk.”

__________________________________________

Susanne over hypnotherapie:
“Het was een spiegelende sessie, waarin ik mijzelf mocht ontmoeten. Mijzelf mocht gaan zien, maar vooral mocht gaan voelen. Jolanda heeft de gave mensen op hun gemak te stellen, de zachtheid in de ruimte aan te brengen. De juiste vragen te stellen, maar je ook op een zachte manier in discomfort kan brengen. De blik op jezelf te richten en dit samen te vatten naar de kern van je eigen zoektocht. Hier kwam ik erachter dat ik mijn leven laat leiden door alles wat mijn omgeving aanbiedt, en ik niet voluit durf te zeggen wat ik denk, met de gedachte wat zijn mijn woorden waard? Het kado dat ik mijzelf met deze sessie gegeven heb, is de wetenschap dat ik alles wat ik wil delen, het waard is om gehoord te worden en de keuzes vanuit mijn eigen hart te maken in plaats van te laten invullen door mijn omgeving. Rust, ruimte en meer verbinding met de mensen om me heen. Dankjewel Jolanda ”

__________________________________________

Marja over hypnotherapie:
Er zijn dingen in je leven die je graag zou willen oplossen, omdat je er in je dagelijkse leven tegenaan loopt. Maar zelf kom je er niet bij. Voor de mensen die daar ook van bewust zijn, zou ik zeggen “ga naar Jolanda”.
Zelf ken ik Jolanda al jaren want we zijn beide healers, en ze is zo’n warme vrouw. Ik vertrouw haar omdat ik weet dat ik bij haar “veilig” ben. Zij geeft o.a. hypnotherapie en dat heb ik een paar keer mogen ervaren. Met deze therapie kom je via je onderbewustzijn bij gebeurtenissen in je leven die je vergeten was. Of bij situatie die je leert begrijpen en op te lossen.
Ik vond het elke keer een openbaring. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en ik kan het ten zeerste aanbevelen. Mij heeft het bijzonder goed gedaan.”

__________________________________________

Patty over 1-op-1 healing:
“Reiki behandelingen zijn heerlijk bij Jolanda. Eigenlijk alle behandelingen die ze geeft. Je komt compleet tot rust en zeer ontspannen. Zeker een aanrader!”

__________________________________________

Bianca Dubbelaar over online hypnotherapie:
“Bij Jolanda een korte hypnose sessie gedaan. Ze heeft een fijne rustige stem, voelde me veilig bij haar, waardoor je makkelijk in hypnose gaat.
Tijdens de sessie werd ik ongeduldig omdat ik het lang vond duren voordat ik een blokkade weg had gewerkt… jolanda blijft rustig en vol vertrouwen heeft ze me er doorheen geloodst! 🙏🏻

__________________________________________

Sylvia over hypnotherapie:
“Wanneer je een foto krijgt van een paar kittens met de melding……wat  is het toch jammer dat je allergisch bent voor katten. Ja, dat vond ik ook, want we waren natuurlijk helemaal weg van de kittens. Jolanda kon mij van deze allergie af helpen met behulp van hypnose. Best spannend om onder hypnose te gaan, maar ik had het volste vertrouwen in Jolanda en ben de sessie aangegaan. Na 1 sessie was ik al van mijn allergie af. Sinds kort hebben wij nu een van de kittens in huis en daar genieten we volop van.”

__________________________________________

Sandra van Veen over 1-op-1 healing:
“Afgelopen donderdag een heerlijke reiki behandeling van Jolanda mogen ontvangen. Ik heb mij dat uur alleen maar heerlijk kunnen ontspannen en dat is normaal gesproken erg lastig voor mij. Ik heb er de dag erna nog van kunnen nagenieten. Ik raad Jolanda zeker aan.”

__________________________________________

Lydia Tiemens over online hypnotherapie:
“Ik heb een hypnose traject ondergaan bij Jolanda voor een angststoornis. Hele lieve zachte warme vrouw met een luisterend oor. Je voelt je gelijk op je gemak. Ik vond het in het begin heel erg spannend om de controle over te geven en wat gaat er allemaal gebeuren. Ik gaf alles eerlijk aan en ze stelde me gerust en vertelde er alles over. Gerust zijn we de behandelingen begonnen en de eerste keer kreeg ik gelijk een up gevoel. Ik deed de dag erna al dingen wat ik normaal heel spannend vond. De tweede sessie leek het alsof er in de pot was geroerd en kwam er wat meer naar boven. En moest het even een plek geven 3 dagen. En daarna ben ik alleen maar omhoog gegaan en veel meer ontspanning in me lichaam en hoofd. Zoveel grip weer op me leven dat ik ook 32 kilo ben afgevallen. Alsof al de stress en extra bagage waren opgelost in me lichaam. Ik raad Jolanda zeker aan het heeft echt mijn leven verrijkt. X Lydia”

__________________________________________

Sem (19), die voor de 3de keer zijn rijexamen ging doen, over hypnotherapie:
““Goedemorgen, ik heb hem gehaald hoor. Dank u wel voor de tijd die u voor mij nam 🙏😃”

__________________________________________

A. over hypnotherapie:
“Door hypnotherapie is er iets in gang gezet en daardoor kan ik verder met mijn proces. Waar ik eerst weg liep voor dingen ga ik het nu aan.

Toen ik onlangs vastliep wederom contact opgenomen met Jolanda. Alle emoties mogen er zijn en daarom vind ik het erg prettig om bij jou, Jolanda, te zijn. Voel me op mijn gemak waardoor ik ook veel uit de behandelingen haal. Ook de nazorg en het meedenken stel ik erg op prijs.”

__________________________________________

Annabel (16) over hypnotherapie:
“Mijn tweede sessie bij Jolanda ging totaal anders dan ik voor ogen had. Bij de eerste sessie deden we een symbolen reis, en bij de tweede sessie gingen we een regressie doen. Ik wilde zo graag verlost worden van de vele zorgen in mijn hoofd. We brachten mij tot een heel diep punt in hypnose, wat ik best wel spannend vond. Ik vind het moeilijk om mij over te geven aan de hypnose, maar gelukkig lukte het. Ik werd teruggebracht naar een herinnering van vroeger, waar mijn zorgen maken is begonnen.

We zijn nu twee weken na de sessie, en wat er is veranderd vind ik echt zo bijzonder. Natuurlijk gebeuren er dingen die ik niet fijn vind, of waar ik eigenlijk niet helemaal achter sta, maar ik kan het nu accepteren. Ik blijf er niet meer over doormalen in mijn hoofd, maar ik kan het loslaten. Het is echt een verlossing voor mezelf. Ik heb veel meer energie, omdat het nadenken minder van mij vraagt. Jolanda, heel erg bedankt!

Moeder van Annabel:
“Na de eerste sessie merkte ik meteen al dat ik Annabel haar aura niet meer voelde, Die was altijd zo sterk aanwezig, dat het mij verstikte. Annabel heeft meer innerlijke rust gekregen. Piekeren zit in haar aard en zal niet weggaan, maar ze kan wel het gepieker meer relativeren. Tevens kan ze zich erg zorgen maken om mensen die ze lief heeft. Te veel zorgen. Na de tweede sessie merk ik dat ze dit beter kan loslaten. Deze sessies hebben Annabel erg goed gedaan. Dank daarvoor!”

__________________________________________

F. over hypnotherapie:
“Ik had al wat verhalen gehoord over de hypnose van Jolanda, maar wilde graag zonder verwachtingen het proces ingaan. Ik heb een ontzettend fijne ochtend met Jolanda mogen ervaren. Vertrouwen, veiligheid en moed kreeg ik mee na de hypnose. Ik mocht een symbolenreis maken naar mijn onderbewuste en dit was niet alleen leerzaam, maar ook verlossend. Het waren emotionele momenten die ik koester en meeneem, hopelijk voor een hele lange tijd. Bedankt Jolanda!”

Ik heb hier ook een stukje over geschreven. Als je deze wilt lezen, klik dan hier.

__________________________________________

Francoise Couderé over meerdaagse afstandshealing:
“De driedaagse healing vond ik super.“

__________________________________________

Jolanda Jacobs over meerdaagse afstandshealing:
“Jolanda geeft een hele fijne healing ..Ik beveel haar van harte aan.”

__________________________________________

Debora Zwartbol over afstandshealing:
“Hele prettige ervaring, geheel ontspannen, raad Jolanda zeker aan!”

__________________________________________

M. over hypnotherapie bij haar 15-jarige zoon:
“Omdat mijn zoon steeds erg onzeker is in bepaalde situaties overwoog ik hypnosessie bij Jolanda. Zijn onzekerheid zat hem zo in de weg, dat hij er dagelijks erg veel last van had. Hij durfde niet een solodans te doen in zijn hiphop klas, trok zich enorm veel aan van één klasgenootje dat commentaar had op zijn kleding terwijl heel veel klasgenoten hem juist altijd complimenteren om zijn kledingsmaak en op stage werd hij erg angstig door een jongen die hem daar steeds lastig viel en nare dingen zei.
Na de hypnosessie bij Jolanda wist ik niet wat ik zag: mijn zoon danste de sterren van de hemel tijdens zijn solodans en voelde zich totaal niet onzeker meer. Meteen na de hypnosessie was dat resultaat er al. Hij trok zich verder ook niets meer aan van zijn klasgenootje en de nare jongen op stage dat liet hij stoïcijns van zich afglijden. En dat na één sessie! Ik ben Jolanda erg dankbaar dat zij mijn zoon zo goed geholpen heeft en zijn onzekerheid heeft weggenomen..
Mijn zoon zegt er zelf over dat hij zich sindsdien goed voelt en niet meer zo onzeker.”

Als je het leuk vindt om mijn kant van dit verhaal te lezen, klik dan hier.

__________________________________________

Jet Westland over meerdaagse afstandshealing:
“Ik heb meegedaan aan de driedaagse healing en dit was een heerlijke ervaring, heel veel gebeurd en gevoeld. Dankjewel Jolanda?”

__________________________________________

Brigitte v/d Meer over 1-op-1 healing:
“Jolanda kan een fijne Reiki behandeling geven. Een aanrader voor iedereen die toe is aan een ontspanningsmoment.”

__________________________________________

Annemarie over meerdaagse afstandshealing:
“Ik heb een aantal malen gebruik gemaakt van de afstandshealingen van Jolanda, deze hebben mij een steuntje in de rug gegeven, Jolanda geeft duidelijke uitleg en vraagt ook wat je nodig hebt, wat ik bijzonder vindt dat Jolanda in deze tijden iedere maandag een kosteloze healing geeft voor iedereen, het geeft wel aan dat ze de mens voorop heeft staan inplaats van haar eigen financiële belang❤️ Dank je wel, liefs van mij.”

__________________________________________

Mé Bensenddik over hypnotherapie: 
Onlangs voor het eerst een hypnosesessie meegemaakt bij Jolanda. Ik vond het heel bijzonder. Jolanda pakt dit professioneel aan. Het probleem waarvoor ik de hypnosesessie heb gedaan was daarna zo goed als weg. Wonderbaarlijk om mee te maken! En het resultaat is heel waardevol.
Dank je wel, Jolanda!”

__________________________________________

Sandra Loman over 1-op-1 healing:
“Bedankt vond het een zeer prettige ontspannende ervaring.”

__________________________________________

Lorrin Maughan over meerdaagse afstandshealing:
“My friend Julie gifted me 5 remote healing sessions with Jolanda during a stressful time when my horse was in the hospital. My horse received healing too. I would receive the “package” and accept it at bedtime when I could relax into it. I believe it supported me through this time, and allowed me to get the rest I needed. My horse is now out of the hospital and we are both very grateful for the support!”

____________________________________________